Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland! Anders slechts 3,95 | NIEUW: Verzending naar België

Retour

Retourbeleid en terugbetaling

(Scroll naar beneden voor het stappenplan voor retourzendingen)

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt bij ons het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via retour@wellnessgadgets.nl. Het is belangrijk dat je ons eerst mailt, voordat je de producten terugstuurt. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Vermeld altijd je gegevens (naam, adres, bankrekeningnummer en ordernummer) bij het terugsturen van de producten! 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Belangrijk
-Verbruiksartikelen zoals etherische oliën en geurstokjes kunnen niet geretourneerd worden. Mocht je toch niet tevreden zijn met een van onze oliën of geurstokjes, dan kan je contact opnemen met onze klantenservice voor een gepaste oplossing. Wij staan je graag te woord! 
-Diffusers en UV sterilisator boxen kunnen niet geretourneerd worden als hier een etherische olie in is geweest. Voor het testen van de diffusers raden wij je aan om alleen water te gebruiken. 
- Wij raden je aan om altijd een verzendbewijs met track and trace nummer aan te vragen bij de vervoerder. De verantwoordelijkheid van diefstal en verlies tijdens het transport ligt bij de klant. 

Stappenplan retour:

1. Controleer of je retour aan de bovengenoemde voorwaarden voldoet. 
2. Meld je retournering altijd aan via retour@wellnessgadgets.nl. Vul daarbij dit retourformulier in dat je als bijlage bij kunt voegen in de mail. Vermeld hierbij je naam, adres, bankrekeningnummer en ordernummer.
3. Verpak de producten in de originele verpakking.
4. Stuur het pakket op naar het retouradres: Rode Kruislaan 1127A
Diemen, Nederland

Product ruilen?

Wilt je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kan hiervoor ook contact opnemen met retour@wellnessgadgets.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Scherpe prijzen
Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf 50 euro!
30 dagen bedenktijd