Gratis verzending vanaf 50 euro binnen Nederland! Anders slechts 3,95 | NIEUW: Verzending naar België

Etherische olie

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze etherische oliën! Op deze pagina behandelen we de meest voorkomende vragen over onze etherische olien - ook wel essentiële olie genoemd. Mocht je vraag er niet tussen zitten dan kan je altijd contact met ons opnemen per e-mail of via een van onze social media kanalen. Let op: deze pagina zal nog verder aangevuld worden. 

Kan ik etherische oliën inwendig gebruiken?

Onze etherische oliën zijn niet geschikt voor inwendig gebruik. Etherische oliën zijn zeer hoog geconcentreerde vloeistoffen. Directe inname hiervan kan tot gezondheidsklachten leiden. Raadpleeg altijd een professional op het gebied van aroma therapie als je etherische oliën inwendig wilt gebruiken.
 

Welke etherische olie is geschikt voor mij?

Elke olie heeft verschillende geurkenmerken en gezondheidsvoordelen. Persoonlijke afwegingen bepalen natuurlijk de geschiktheid van elke olie. Hou je vooral van ontspanning en een heerlijk rustmomentje dan zal je veel baat hebben bij de zoete geur van lavendel. Last van een griepje of verkoudheid? Dan kan citroenolie je helpen met het openen van de luchtwegen. Eucalyptus en Tea Trea zijn met hun frisse geur en verkoelende eigenschappen goed geschikt voor spierpijn en gewrichtspijn. Veel last van stress en spanning? Probeer dan eens de licht zoete geur van Ylang Ylang olie uit.

Daarnaast raden wij aan om de beschrijvingen per olieproduct te bekijken, zodat je zeker weet wat geschikt is voor jou.

Waar komen onze etherische oliën vandaan?

Onze etherische olien zijn van het merk Ancient Wisdom en deze worden op verschillende delen van de wereld geproduceerd. De herkomst van elke olie kan je terugvinden op het etiketje. 

 

Scherpe prijzen
Voor 16:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
Gratis verzending vanaf 50 euro!
30 dagen bedenktijd